Αν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσετε ένα ραντεβού στο γραφείο μου ή να επικοινωνήσουμε online (π.χ. μέσω Skype) εάν μένετε μακριά ή είστε στην επαρχία, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες.

Είμαι διαιτολόγος-διατροφολόγος, ασχολούμαι με το χώρο της διατροφής πολλά χρόνια και μπορώ να σας στηρίξω στην προσπάθεια σας. Επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός δίνω βάση στην απώλεια κιλών, την καλή φυσική κατάσταση, και στην διατήρηση ενός ιδανικού βάρους.

Ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου χρόνο είτε για online συνεδρία, είτε για να με επισκεφτείτε στο γραφείο μου, μπορείτε να συμπληρώσετε -στο δικό σας χρόνο- το ερωτηματολόγιο που θα βρειτε εδώ, για να ξεκινήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό σας αυστηρά προσωπικό πρόγραμμα διατροφής.


Τζένη Ιορδάνωφ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
jennoua@gmail.com

Φίλωνος 35, 18531 Πειραιάς
Τηλ. 211 7201886
Κιν. 6949 160977
Ώρες γραφείου: 10:00 - 18:00

Στείλε το μήνυμα σου

Στείλε το μήνυμα σου μέσω της παρακάτω φόρμας ή απευθείας στο jenny@dietlist.gr
Μπορείς επίσης να μου στείλεις μήνυμα στο Facebook


Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά το email σας, διότι διαφορετικά δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας 🙂

Το μήνυμά σου

 


68 Σχόλια γράψε το δικό σου

Σελίδες: 1 2

  1. Καλησπέρα. Είμαι ο Μίλτος. 30 ετων. Θέλω να χάσω 4 κιλά. Ποια δίαιτα μου προτείνετε;

    • Καλησπέρα σας!

      Τϊ ύψος έχετε και πόσα κιλά είστε; Η φυσική σας δραστηριότητα πως είναι; Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας; Αν ναι, παίρνετε φάρμακα;

      Φιλικά,
      Τζένη

Σελίδες: 1 2

Το σχόλιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

css.php