Γεια χαρά! Είμαι η Τζένη

Αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog με σκοπό να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν προβλήματα σε σχέση με τα κιλά και την ψυχολογία τους.

Είμαι διαιτολόγος-διατροφολόγος και ότι γράφω είναι από προσωπική γνώση και εμπειρία. Έχω υπάρξει παχύσαρκη, αδυνάτισα και διατηρώ το βάρος μου για πολλά χρόνια.

Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια από τις δίαιτες που έχουν αναρτηθεί στο dietlist.gr, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μπορείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο ή να επικοινωνήσετε μαζί μου για συμβουλές. Να θυμάστε ότι κάποια δίαιτα που είχε αποτέλεσμα σε μένα ή σε κάποιον άλλο, μπορεί να μην έχει σε εσάς, ή καλύτερα, να μην έχει στον ίδιο βαθμό. Θα είμαι εδώ για να σχολιάσουμε, να μοιραστούμε σκέψεις και εμπειρίες και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Αν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσετε ένα ραντεβού στο γραφείο μου ή να επικοινωνήσουμε online (π.χ. μέσω Skype) εάν μένετε μακριά ή είστε στην επαρχία, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες.

Ασχολούμαι με το χώρο της διατροφής πολλά χρόνια και μπορώ να σας στηρίξω στην προσπάθεια σας. Επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός δίνω βάση στην απώλεια κιλών, την καλή φυσική κατάσταση, και στην διατήρηση ενός ιδανικού βάρους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε 🙂


Τζένη Ιορδάνωφ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
jennoua@gmail.com

Φίλωνος 35, 18531 Πειραιάς
Τηλ. 211 7201886
Κιν. 6949 160977
Ώρες γραφείου: 10:00 - 18:00

Στείλε το μήνυμα σου

Στείλε το μήνυμα σου μέσω της παρακάτω φόρμας ή απευθείας στο jenny@dietlist.gr


Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά το email σας, διότι διαφορετικά δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας 🙂

Το μήνυμά σου

 

css.php