Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι



Ιδανική για γαλακτο-χορτοφάγους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι σόγιας αν νηστεύουμε. Την προτείνω για επιδόρπιο και ως γεύμα σε μια ημέρα αποτοξίνωσης. Μπορούμε να την φτιάξουμε με φρούτα εποχής. Εγώ την έφτιαξα με φράουλες, ακτινίδια και αχλάδια.

Συνταγή

Υλικά:

  • 1 κεσεδάκι φράουλες.
  • 3 αχλάδια.
  • 3-4 ακτινίδια.
  • Το χυμό από 2 πορτοκάλια.
  • 1 γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.
  • 1 κ. σούπας μέλι.

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια τα φρούτα μας σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια και 1 κουταλιά μέλι.
  3. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να δέσουν οι γεύσεις.
  4. Σε ένα ποτήρι προσθέτουμε λίγο γιαούρτι, μια στρώση φρούτα και πάλι μια στρώση γιαούρτι. Στο τέλος προσθέτουμε και λίγο από το ζουμί μας.

Έτοιμη η φρουτοσαλάτα μας!

Καλή όρεξη!

Χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μου και κλείστε ένα ραντεβού στο γραφείο μου, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, κάνω online προσωπικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλών διατροφής. Αν σας ενδιαφέρει προσωπική συνεδρία (εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη ή μηνιαία) επικοινωνήστε μαζί μου ή στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα. ΤΖΕΝΗ ΙΟΡΔΑΝΩΦ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος


Το σχόλιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

css.php