Χρησιμοποίησα φρέσκο σπανάκι, πράσα, φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, ντοματίνια, μουστάρδα και 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι. Δοκιμάστε το!
Συνταγή (2 μερίδες)
Υλικά:
- 2 μεγάλα φιλέτα παγκάσιους (περίπου 700γρ.)
- ½ κιλό σπανάκι φρέσκο.
- 4 πράσα.
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Άνηθο.
- Ντοματίνια.
- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι.
- Μουστάρδα.
- Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα.
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε το σπανάκι μας προσεκτικά. Κόβουμε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.
- Στρώνουμε το μισό σπανάκι με τα μισά πράσα και κρεμμυδάκια σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Πασαλείβουμε τα φιλέτα με μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και τα τοποθετούμε πάνω στο σπανάκι.
- Στρώνουμε το υπόλοιπο σπανάκι με τα υπόλοιπα πράσα και κρεμμυδάκια πάνω από τα φιλέτα μας και ψιλοκόβουμε λίγο άνηθο από πάνω.
- Τέλος, προσθέτουμε και το φυσικό χυμό πορτοκάλι στο ταψί μας.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς. Στα 15 λεπτά περίπου, προσθέτουμε τα ντοματίνια.
Καλή όρεξη!