Σπιτική γκρανόλα



Συνταγή (8-10 μερίδες)

Υλικά :

  • 4 φλιτζ. νιφάδες βρώμης.
  • 1 φλιτζ. αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια.
  • 1 φλ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη.
  • 2 κ.σούπας κράνμπερυς ή σταφίδες.
  • 1 κ.σούπας καρύδα αποξηραμένη και τριμμένη.
  • 1 βανίλια.
  • 5 κ.σούπας λάδι καρύδας.
  • 5 κ. σούπας μέλι.

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα στερεά μαζί.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι καρύδας και το ανακατεύουμε με το μέλι.
  3. Προσθέτουμε το λάδι και το μέλι στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά.
  4. Τοποθετούμε το μείγμα μας πάνω σε μια λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 160 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (μέχρι να ροδίσει).
  5. Έτοιμη η γκρανόλα μας!

Καλή όρεξη! (Μπορούμε να την συνοδεύσουμε με γάλα, γιαούρτι, φρούτα ή και σκέτη, αποτελεί ένα ιδανικό σνακ με καλές θερμίδες που θα μας κρατήσει χορτάτους και θα μας δώσει ενέργεια!).

Χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μου και κλείστε ένα ραντεβού στο γραφείο μου, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, κάνω online προσωπικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλών διατροφής. Αν σας ενδιαφέρει προσωπική συνεδρία (εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη ή μηνιαία) επικοινωνήστε μαζί μου ή στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα. ΤΖΕΝΗ ΙΟΡΔΑΝΩΦ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος


2 Σχόλια γράψε το δικό σου

    • Καλησπέρα σας!
      Στην συνταγή για μπάρες αναγράφεται εκχύλισμα βανίλιας.
      Στην παραπάνω συνταγή για γκρανολα εννοώ σκόνη βανίλιας.
      Φιλικά
      Τζένη

Το σχόλιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

css.php