Αν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσετε ένα ραντεβού στο γραφείο μου ή να επικοινωνήσουμε online (π.χ. μέσω Skype) εάν μένετε μακριά ή είστε στην επαρχία, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες.

Είμαι διαιτολόγος-διατροφολόγος, ασχολούμαι με το χώρο της διατροφής πολλά χρόνια και μπορώ να σας στηρίξω στην προσπάθεια σας. Επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός δίνω βάση στην απώλεια κιλών, την καλή φυσική κατάσταση, και στην διατήρηση ενός ιδανικού βάρους.

Ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου χρόνο είτε για online συνεδρία, είτε για να με επισκεφτείτε στο γραφείο μου, μπορείτε να συμπληρώσετε -στο δικό σας χρόνο- το ερωτηματολόγιο που θα βρειτε εδώ, για να ξεκινήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό σας αυστηρά προσωπικό πρόγραμμα διατροφής.


Τζένη Ιορδάνωφ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
jennoua@gmail.com

Φίλωνος 35, 18531 Πειραιάς
Τηλ. 211 7201886
Κιν. 6949 160977
Ώρες γραφείου: 10:00 - 18:00

Στείλε το μήνυμα σου

Στείλε το μήνυμα σου μέσω της παρακάτω φόρμας ή απευθείας στο jenny@dietlist.gr
Μπορείς επίσης να μου στείλεις μήνυμα στο Facebook


Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει σωστά το email σας, διότι διαφορετικά δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας 🙂

Το μήνυμά σου

 


69 Σχόλια γράψε το δικό σου

Σελίδες: 1 2

  1. Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Είμαι 55,5 κιλά και ύψος 1.60. Το περισσότερο ΄λίπος μου αποθηκεύεται στα μπούτια μου, θέλω να ξεπρηστώ και ιδανικά να χάσω 3-4 κιλάκια. Γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα με προσωπικό γυμναστή. Τι δοατροφή μου προτείνετε να ακολουθήσω?

    • Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
      Θα σας πρότεινα την παρακάτω διατροφή εδώ: https://t.ly/bhlyD

      Να τονίσω ότι ετοιμάζω και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα διατροφής, σύντομα θα το ανεβάσω στο site μου, είναι και αυτό για απώλεια λίπους, ειδικά για γυναίκες στα κιλά σας!

      Φιλικά,
      Τζένη

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ είμαι η κρις και είμαι 118 κιλα και ύψος 1.68 ποια δίαιτα θα μου προτείνατε ; Ειχα ξανά κάνει την δίαιτα σας πιο παλιά με τις 1.200 θερμίδες , την εξπρές .

  3. Καλησπέρα!Είμαι 31 χρόνων,γέννησα πριν 5 μήνες και είμαι 82 κιλά και 1,60 ύψος!Δεν θηλάζω!Θέλω να χάσω αρκετά κιλά!

    • Καλησπέρα!
      Πως θα μπορούσα να σας βοηθήσω; Μπορείτε να βρείτε πολλές διατροφές στο μπλογκ, για παράδειγμα αυτην εδώ : Διατροφή μαζί: Απώλεια 4 κιλών λίπους σε 1 μήνα!
      Επίσης πρωτεινικές (όπως αυτην εδώ: Δίαιτα εξπρές πρωτεΐνη για μεγάλη απώλεια βάρους
      ), Μεσογειακές, κλπ. Φυσικά, αν το επιθυμείτε και εσείς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα προσωπικό για εσάς. Μπορείτε να μου στείλετε email στο jenny@dietlist.gr.
      Θα χαρώ πολύ να έχω νέα σας.
      Φιλικά
      Τζένη

  4. Καλησπερα.Ειμαι 58 ετων κανω καθιστικη ζωη,εχω υψος 1,60 και βαρος 70 κιλα.Ποια απ ολες τις διαιτες που εχετε δημοσιευσει ειναι καταλληλη για μενα;.Νομιζω 10 κιλα ειναι ιδανικα για να χασω λογω κακου μεταβολισμου και πιστευω θα μου ταιριαζε Δίαιτα express για 2-4 κιλά σε 1 εβδομάδα,αλλα φυσικα θα ηθελα και την γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ

    • Καλησπέρα σας!
      Θα σας πρότεινα την Δίαιτα εξπρές πρωτεΐνη για μεγάλη απώλεια βάρους! Είναι ιδανική για εσάς! Φυσικά, ότι με χρειαστείτε θα χαρώ να σας συμβουλέψω. Μπορείτε να μου αφήσετε σχόλιο ή να μου στείλετε email!
      Φιλικά
      Τζένη

  5. Η δίαιτα εξπρές που διάβασα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα κ δίνει ποικιλία κ εναλλαγή τροφών ακόμα κ στο πρωινό!

  6. ειμαι 18 ετων 48 κιλα υψος 1,60 θελω να χασω δυο κιλα λογω πρωταθλητισμου τι μπορω να κανω

  7. Καλησπέρα σας.
    Με λένε Γιώργο, είμαι 125 κιλά και έχω ύψος 1.77-178. Ποια δίαιτα μου προτείνετε να κάνω;

    • Καλησπέρα Γιώργο! Θα σου πρότεινα την Δίαιτα 2000 θερμίδων για άντρες 100 κιλών! Οτιδήποτε με χρειαστείς, όπως απορία, συμπαράσταση κλπ, είμαι στη διάθεση σου!
      Φιλικά
      Τζένη

    • Καλησπέρα Εμμανουέλα!
      Θα σου πρότεινα την δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια κιλών! Θα σε συμβούλευα να την έχεις σαν οδηγό. Επειδή είσαι ακόμα στην ανάπτυξη είναι ιδανική περίοδος να αλλάξεις ριζικά τις διατροφικές σου συνήθειες. Για παράδειγμα, να αποφεύγεις όσο μπορεις τα προιοντα περιπτέρου και σουπερμαρκετ όπως τα επεξεργασμενα προιοντα. Τι εννοω, πατατάκια, μπισκότα, σοκολάτες κρουασαν κλπ. Να τα επιλέγεις όσο πιο σπάνια μπορεις! Ειναι κενες θερμίδες με μηδενική διατροφική αξία! Να τρως σπιτικό φαγητό μέχρι να χορτάσεις. Προτίμησε καλαμάκια κοτόπουλο οταν τρως έξω, και σαλάτα!
      Φιλικά
      Τζένη

  8. Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά!!!!
    Είμαι 51 ετών, 161 cm και 54,5 kg. Είμαι σε εμμηνόπαυση και γυμνάζομαι καθημερινά. Θέλω να χάσω 1-2 κιλά και να συντηρηθω μετά.
    Ποια δίαιτα θα μου προτείνατε?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    • Καλησπέρα σας!
      Θα σας πρότεινα την Δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια κιλών! Είναι ιδανική!
      Φιλικά
      Τζένη

  9. Καλησπέρα, είμαι 46 χρόνων 1,70
    Και 64 κιλά, θέλω να χάσω 5 κιλά και να φτάσω στα 59 κιλά που ήμουν τι προτείνετε, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

    • Ελπίδα καλημέρα!
      Θα σου πρότεινα την δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια βάρους. Στην προτείνω καθώς είναι αυστηρή και επειδή είσαι ήδη σε χαμηλό βάρος, θα σε βοηθήσει να χάσεις λίπος! Θα την βρεις στο μπλογκ.
      Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς θα χαρώ να σε βοηθήσω!
      Φιλικά,
      Τζένη

  10. Γεια σας . Είμαι περίπου 85 κιλά και ύψος 1.80 είμαι 25 χρόνων και θέλω να χάσω κιλά από στήθος και κοιλιά τι μου προτείνετε;
    Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

  11. Καλησπέρα, είμαι 147 κιλά και ύψος 1.86 και θα ήθελα να φτάσω τα 80 κιλά . Ποια δίαιτα να ακολουθήσω?

    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
      Μπορείτε να ακολουθήσετε τη δίαιτα dukan ή τη δίαιτα 2000 θερμίδων για άντρες 100 κιλών!
      Φιλικά
      Τζένη

  12. Καλησκερα, ειμαι 20 χρονων, 1.62 σε υψος και 66 κιλα. Θελω μεχρι το καλοκαιρι να φτασω στα 60-62. Τι προγραμμα θα με συμβουλευες να ξεκινησω;

    • Θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις τη δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια βάρους!
      Φιλικά
      Τζένη

  13. Καλησπέρα,
    ξεκίνησα την δίαιτα της λαχανόσουπας 7 ημερών, αν την κάνω 5 ημέρες θα έχω αποτέλεσμα ή είναι αυστηρά για 7ημέρες;

    **πολύ ωραία σελίδα

    • Καλησπέρα!
      Δεν πειράζει αν δεν την τελειώσετε. Θα σας συμβούλευα όμως να προσέξετε τη διατροφή σας και μετά για να μην ξαναπάρετε πίσω το βάρος!
      Φιλικά
      Τζένη

  14. Καλησπέρα!
    Καλή Χρονιά!
    Είμαι 42 στα 43, ύψος 1,69εκ και βάρος... δυστυχώς 82 κιλά. Νιώθω βαριά και ασήκωτη και φοβάμαι μην αποκτήσω πρόβλημα υγείας με τόσο βάρος που έχω πάρει από τον Μάρτιο του 2020 λόγω καραντίνας έως σήμερα. Από 65 κιλά έφτασα τα 83 από κακή διατροφή και γλυκά, πειραματισμοί στη κουζίνα με τα παιδάκια μου... μέσα σε διάστημα 10 μηνών!
    Τι μπορώ να κάνω για να επιστρέψω στα επιθυμητά μου 65 κιλάκια? Θέλω πίσω το παλιό μου εαυτό. Από άποψη άθλησης μου αρέσει το ποδήλατο και το περπάτημα πολύ (αφού έκλεισαν τα γυμναστήρια). Τι μου συστήνετε? Σας ευχαριστώ πολύ!

    • Αμαλία καλησπέρα και καλή χρονιά! Στο μπλογκ θα βρεις πολλες διατροφές που μπορείς να ακολουθήσεις. Θα σου πρότεινα όσες είναι γυρω στις 1200-1600 θερμίδες πάνω κάτω. Βέβαια για κάτι πιο δραστικό που θα σε βοηθήσει άμεσα είναι η δίαιτα express dukan. Και μετά η δίατα dukan. Αν δεν σου αρέσει το κρέας, θα σου πρότεινα την δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια κιλών. Εξερεύνησε το μπλογκ, διάβασε τις διατροφές και είσαι ελέυθερη να ακολουθήσεις όποια σου ταιριάζει!
      Οτι με χρειαστείς μπορείς να αφήσεις σχόλιο ή να μου στείλεις προσωπικό εμαιλ!
      Φιλικά
      Τζένη

      • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ξεκινάω από αύριο. Μια ερώτηση μόνο: Μπορώ να επαναλαμβάνω το ιδιο μεσημεριανο για δυο συνεχομενες μερες?

        • Ναι, φυσικά! Μπορείς να το επαναλαμβάνεις! Εκτός κι αν είναι ζυμαρικό, που θα σου πρότεινα 1 φορά την εβδομάδα!
          Φιλικά
          Τζένη

  15. Eίμαι 41 ετών και εδώ και 2 έτη έχω φτάσει τα 78-80 κιλά από 70 που συνήθως ήμουν..1,67 στο ύψος.
    Ασκούμαι δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω καλές διατροφικές συνήθειες γενικότερα, αλλά σε κάποια φάση φορτώθηκα αυτά τα κιλά και μετά τα συντήρησα απλά..
    Θα ήθελα να χάσω 10 κιλά αρχικά. Μου φαίνεται βουνό
    Δεν μου αρέσει πολύ το κρέας, και λόγω ευερέθιστου εντέρου δεν μπορώ να απολαμβάνω τα λαχανικά όσο θέλω..

    ποια διατροφή να ακολουθήσω;
    Φοβάμαι να ζυγιστώ

    • Ελένη καλημέρα,
      θα σου πρότεινα τη δίαιτα με σούπες ή ακόμη καλύτερα τη Δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια κιλών. Προσοχή στην ποσότητα γιατί πολλές φορές μπορεί να υπερκαταναλώσουμε υγιεινές τροφές! Σύντομα θα γράψω στο μπλογκ και διατροφή για ευερέθιστο έντερο με λίγο κρέας, ψάρια και όσπρια.
      Φιλικά
      Τζένη

  16. Καλησπέρα,γέννησα πριν 4 μήνες πήρα πολλά κιλά,από τα οποία έχασα τα13 μένουν άλλα τόσα δε θηλάζω πια.ποια δίαιτα προτείνετε από αυτές που έχετε εδώ; είμαι 94 με ύψος 1.65.εχω τοπικό πάχος στους γοφούς και τώρα έχω και κοιλίτσα.ευχαριστω

    • Δέσποινα καλησπέρα!
      Θα σου πρότεινα αυτή τη διατροφή "Δίαιτα 1800 θερμίδων για γυναίκες 100 κιλών". Θα χάνεις 2 κιλά την εβδομάδα περίπου. Είναι ιδανική για εσενα ειδικα τωρα που δε θηλάζεις!
      Φιλικά
      Τζένη

  17. Καλησπέρα σας θα ήθελα να χάσω 4, 5 κιλά ειμαι 64 κιλά και ύψος 1,67 με ενδιαφέρει μια εύκολη διατροφή πιο πολύ τοπικό πάχος περιοχή κοιλιά και γλουτους!Ποια δίαιτα μου συστηνεται;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    • Γεια σου Δήμητρα.
      Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την δίαιτα 1200-1400 θερμιδων για μεγάλη απώλεια κιλών!
      Φιλικά
      Τζένη

      • Καλησπέρα σας, είμαι 28 ετών και 58 κιλά θα ήθελα να χάσω 5 κιλά. Ποια διατροφή να ακολουθήσω; Ευχαριστώ!!!

        • Καλησπέρα σας! Για κιλά όπως τα δικά σας ιδανική είναι η δίαιτα 1200-1400 θερμίδων για μεγάλη απώλεια βάρους! Θα δείτε αποτελέσματα!
          Φιλικά
          Τζένη

  18. ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 90 ΚΙΛΑ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ...ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

    • Φίλη μου Ελένη καλησπέρα!
      Στην τρυφερή αυτή περίοδο της ζωής σου να ξέρεις ότι μια αυστηρή (μπορεί ακόμα και πιο ελαστικη) διατροφή να σε οδηγήσει στο να σου κοπεί το γάλα! Μιλάω από εμπειρία. Τωρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις την πολύ ζάχαρη, να προτιμας σπιτικό φαγητό και να ελλατώσεις το φαγητό από έξω! Και όταν με το καλό σταματήσεις το θηλασμό πολύ ευχαρίστως να σε καθοδηγήσω στις διατροφικές σου συνήθειες!
      Φιλικά
      Τζένη

  19. Καλησπέρα είμαι αρκετά παχουλή 88 κιλά
    Μήπως θα με μπορούσες να με βοηθήσεις να αδυνατίσω;

    • Αθηνά μου καλημέρα! Μπορεις να ακολουθήσεις οποιαδήποτε διατροφή από το μπλογκ, αλλά επίσης μπορείς και να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω email ή μέσω του τηλεφώνου! Θα χαρώ να τα πούμε όπως επιθυμείς.
      Φιλικά
      Τζένη

  20. Καλησπέρα σας..θα ήθελα την συμβουλή σας..είμαι 30 χρόνων ,έχω ύψος 1,56 και το βάρος μου είναι 70κιλα..πόσες θερμίδες χρειάζεται να καταναλώσω για να χάσω 10 κιλά??

    • Καλημέρα Ιωάννα,
      Οι ημερήσιες ανάγκες σου (με ελάχιστη φυσική δραστηριότητα) είναι περίπου στις 1800 θερμίδες. Για να χάσεις ένα κιλό θα πρέπει να καταναλώσεις 7000 θερμίδες λιγότερες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξήσεις τη φυσική σου δραστηριότητα, και να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες ημερησίως. Προσοχή, να μην φτάσεις να καταναλώνεις κάτω από 1200 θερμίδες την ημέρα. Θα δεις απώλεια βάρους πολύ σημαντική με την ασκηση μαζί με τη διατροφή.
      Υπολογίζεις το θερμιδικό ισοζύγιο της εβδομάδας για καλύτερα αποτελέσματα. (Αν φας 550 θερμίδες λιγότερες την ημέρα και γυμναστεις θα δεις περίπου 1/2 με 1 κιλό την εβδομάδα στη ζυγαριά).
      Βέβαια όλα εξαρτώνται και από το μεταβολισμό σου.
      Φιλικά
      Τζένη

      • Ευχαριστώ που απαντήσατε.Αν διαλέξω κάποια από τις προτεινόμενες δίαιτες ποια θα μου προτείνατε?σε συνδυασμό με αεροβική??

      • Σας υπερευχαριστω που απαντήσατε..Αν θα διάλεγα κάποια από τις προτεινόμενες δίαιτες ποια θα μου προτείνατε?

        • Ιωάννα θα σου πρότεινα τη διατροφή με προτεινόμενα μενού ειδικά για γυναίκες. Έχει και πολλές συμβουλές, διάβασε την προσεκτικά! Είναι γύρω στις 1300-1500 θερμίδες.
          Φιλικά
          Τζένη

          • Καλησπέρα σας ..ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ στα λαδερα να εντάξω και το φαγητό μελιτζάνες ,κολοκυθάκια και μανιτάρια ..ευχαριστώ..

  21. Θα ήθελα μια συμβουλή . Δεν τρώω πρωινό
    Επειδη ξυπνώ στις 6:00 . Παίρνω ένα καφέ στις 6:30 κ ένα δεύτερο στις 8:00. Τρώω στις 10:00 τοστ κ στις 12:00 φρούτο και αυτό για να μην παίρνω επιπλέον θερμίδες και επειδη το μεσημεριανό μου είναι στις 3:00. Είμαι 61 κιλά με ύψος 1,72. Τι μου συστήνεται για γρήγορο πρωινό με λίγες θερμίδες ;
    Ευχαριστώ

    • Φίλη μου Βαρβάρα καλημέρα!
      Για πρωινό θα σου πρότεινα γιαούρτι με 2 κ.σ. βρώμη και μαύρες σταφίδες (2 κ.σ.), ή γάλα αμυγδάλου με βρώμη και σταφίδες, ή αυγά βραστά, scramble Xή ομελέτα σε αντικολλητικό και το χυμό από 1 πορτοκάλι (για την απορρόφηση σιδήρου), 1 φέτα ψωμί του τοστ με 1/2 αβοκάντο, ντομάτα αλάτι πιπέρι, ή porridge, ή 2 φρυγανιές με 1 κ.γ. ταχίνι και 1 κ.γ. μέλι.
      Φιλικά
      Τζένη

    • Γεια σου Μαρία!
      Θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις τη διατροφή των 1800 θερμίδων για γυναίκες άνω των 100 κιλών!
      Φιλικά
      Τζένη

  22. Καλημέρα σας,
    Ονομάζομαι Γιώργος και επειδή έχω θέμα με την LDL είδα στο site σας την διατροφή και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον... Είναι και μια καλή ευκαιρία να χάσω και κάποια κιλά ταυτόχρονα!!
    Έχω 2 προβλήματα...
    Δεν μπορώ να πειω καθόλου τα ροφήματα που μυρίζουν σαν τσάι...
    Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να αντικαταστήσω τον κρόκο Κοζάνης και το πράσινο τσάι με κάποιο άλλο ρόφημα...
    Και το άλλο μου ερώτημα είναι τι μπορώ να βάλω στην θέση του κεράσι;;

    • Φίλε μου Γιώργο καλημέρα!
      Σαν εναλλακτική για το τσάι μπορείς να πιείς γάλα αμυγδάλου με κακάο ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη με χαμηλά λιπαρά. Επίσης, κάποιο φυσικό σπιτικό χυμό όπως το πορτοκάλι ή χυμό λαχανικών. επίσης καφέ χωρίς ζάχαρη.
      Για τα φρούτα μπορείς να αντικαταστήσεις το κεράσι με κάποιο άλλο φρούτο εποχής (εγώ βέβαια θα πρότεινα ακτινίδιο που είναι γεμάτο βιταμίνη C). xΟτι άλλο χρειαστείς στη διάθεση σου.
      Φιλικά
      Τζένη

  23. Γειά σας. Θέλω να χάσω περίπου 5-6 κιλά.
    Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την διατροφή που έχετε στα προγράμματα που προτείνετε. Θέλω μόνο λίγο στο πρωινό!!
    Το πρωί συνήθως τρώω:
    1) 125g γάλα με 40g κουακερ με μαύρη σοκολάτα (έτσι είναι η συσκευασία και μόνο έτσι μπορώ να φάω έστω τα κουακερ γιατί είμαι δυσκοίλια)
    2) μία κούπα καφέ γαλλικό με μία κουταλάκι κοφτό μέλι και 2 φρυγανιές με βούτυρο και μαρμελάδα (η μαρμελάδα με κρατάει στο να μην ζητάω γλυκό κατά την διάρκεια της ημέρας)
    Το ερώτημα μου είναι αν είναι οκ σαν πρωινό να το εντάξω στην διατροφή μου...

    • Ασημίνα καλημέρα!
      Οι επιλογές που γράφεις είναι πολύ καλές και φυσικά μπορείς να τις εντάξεις στο πρόγραμμα διατροφής σου. Δεν γνωρίζω ποια διατροφή θα ακολουθήσεις, επειδή τα κιλά είναι λίγα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις ποσότητες! Οτι άλλο με χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου.
      Φιλικά
      Τζένη

  24. Καλησπέρα!! Θέλω να χάσω μερικά κιλακια λόγω γάμου! Θα ήθελα μια διατροφή με απλές καθημερινές επιλογές. Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα μέσω Skype? Aναμενω μήνυμά σας!

    • Καλημέρα Δήμητρα!
      Το πρόγραμμα μέσω skype κοστίζει 30 ευρώ η πρώτη διατροφή που ειναι για 15 μερες, και μετά από 20 ευρώ πάλι κάθε 15 ημέρες. Θα χαρώ να σε βοηθήσω στην απώλεια βάρους σου.
      Φιλικά
      Τζένη

    • Φίλη μου Μάρθα καλησπέρα!
      Όλα εξαρτώνται από το ύψος σου, το βάρος σου, το μεταβολισμό σου, την ηλικία σου, μέχρι και από το αν έχεις ξανακάνει δίαιτα στο παρελθόν. Οι δίαιτες που θα βρεις στο μπλογκ, είναι μελετημένες για να δεις αποτέλεσμα. Αν την ακολουθήσεις πιστά θα δεις αλλαγές. Απλά ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην διατροφή!
      Φιλικά
      Τζένη

  25. Καλησπέρα,
    Είμαι 22 χρονών και έχω αποκλείσει από τη διατροφή μου εδώ και 4 χρόνια το κρέας και το ψάρι. Τελευταία όμως έχω φτάσει τα 62 κιλά και είμαι 1,60. Θα ήθελα πολύ ένα πρόγραμμα για τις διατροφικές μου συνήθειες.

    • Φίλη μου Ελευθερία καλησπέρα!
      Πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Μπορείς να μου στείλεις email στο jenny@dietlist.gr και εγώ θα επικοινωνήσω μαζί σου.
      Φιλικά
      Τζένη

  26. Γειά σας! Με την εγγυμοσύνη πήρα 35 κιλά με αποτέλεσμα να φτάσω 95. Θα ήθελα πολύ μια δίαιτα την οποία τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και να μην είναι στερητική.
    Ευχαριστώ 🙂

    • Φίλη μου Ευα καλησπέρα! Πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Στο μπλογκ θα βρεις πολλές δίαιτες, ειδικα αυτή για γυναίκες 100 κιλών. Για περισσότερη βοήθεια θα μπορούσες να μου στείλεις ένα email με περισσότερα στοιχεία για σένα και να σε παρακολουθήσω προσωπικά φτιάχνοντας σου ενα πρόγραμμα στα μέτρα σου. Αν δεν θέλεις την βοήθεια μου ως διαιτολόγος, πολύ ευχαρίστως να σου δώσω λίγες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή. Οτι κι αν επιλέξεις σου εύχομαι καλή επιτυχία!

  27. Θα μου άρεσε μια δίαιτα που να μην είναι πολύ στερητική, να υπάρχουν δηλαδή μέσα στη μέρα 5 γεύματα.
    Πίνω στιγμιαίο καφέ, με γάλα το πρωί. Μου αρέσουν οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά, τα αυγά, το τυρί cottage, και τα τυριά γενικότερα, τα λαδερά και τα όσπρια, το ψάρι, ειδικά ο σολωμός και τα λαχανικά και τα φρούτα. Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα φασολάκια και τις αγκινάρες.

    Συγνώμη αν σας κούρασα με τις λεπτομέρειες,
    Περιμένω απάντησή σας,
    Ευχαριστώ πολύ!

    • Φίλη μου Ελίνα καλημέρα!
      Σου έστειλα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής στο email σου! Ότι με χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου!
      Φιλικά
      Τζένη

Σελίδες: 1 2

Το σχόλιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

css.php