Ντοματόσουπα



Θα φτιάξουμε ντοματόσουπα με μικρό ζυμαρικό. Είναι ελαφριά, πανεύκολη και πολύ νόστιμη.  Την έφτιαξα και την δοκίμασα. Την προτείνω για ένα ελαφρύ γεύμα!

Συνταγή (4 μερίδες)

Υλικά:

  • 1 κουτί χυμό ντομάτας ή 2 κουταλιές ντοματοπελτέ.
  • 1 φλιτζάνι μικρό ζυμαρικό (κουσκουσάκι, πεπονάκι κλπ).
  • Ελαιόλαδο.
  • Χυμό λεμονιού.
  • Αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:

  1. Σε 1½ λίτρο νερό βάζουμε 1 κουτί ντοματοχυμό ή 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ.
  2. Προσθέτουμε 3 κ.σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
  3. Βράζουμε για 3 λεπτά.
  4. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε το ζυμαρικό μας, ανακατεύουμε καλά για να μην κολλήσει το ζυμαρικό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα . Το ανακατεύουμε αραιά για 7 περίπου λεπτά.
  5. Τέλος σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε χυμό λεμονιού!

Καλή όρεξη!

Χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μου και κλείστε ένα ραντεβού στο γραφείο μου, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες. ΤΖΕΝΗ ΙΟΡΔΑΝΩΦ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος


Το σχόλιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

css.php