Διατροφή μαζί: Απώλεια 4 κιλών λίπους σε 1 μήνα!

1 μήνας4 κιλά


Ημέρα 11η

Με το που ξυπνάω πίνω 1 ποτήρι νερό με 1 βιταμίνη C 500 mg ή 1 βιταμίνη B-complex που είναι ιδανική για το νευρικό σύστημα και φυσικά το καφεδάκι μου, σκέτο όπως πάντα.

Πρωινό: 300 θερμίδες

Πόριτζ (porridge) με γάλα αμυγδάλου, 50 γραμ. νιφάδες βρώμης και ½ μπανάνα.

Σνακ 1 μπάρα Ζεμύθα ή ½ πράσινο μήλο με κανέλα (100 θερμίδες).

Γεύμα 1: 450 θερμίδες

Αγκινάρες αλά πολίτα Μπάρμπα Στάθης. Κατεψυγμένο προϊόν που βγάζει 3 με 4 μερίδες. Θα το μαγειρέψουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο ανά μερίδα. Και νόστιμο και γρήγορο.
Η κάθε μερίδα των 300 γραμ. είναι 250 θερμίδες. Θα φάμε και 2 φρυγανιές χαρουπιού με 50 γραμ. φέτα Δωδώνη (130 θερμίδες).

Σνακ: Είχα επιθυμία για σοκολάτα, οπότε εφαγα 30 γραμ. μαύρη σοκολάτα (150 θερμίδες).

Γεύμα 2: 250-300 θερμίδες

Απόψε έχω χρόνο για λίγη μαγειρική! Θα φτιάξουμε τορτίγιες με πικάντικο πουρέ από φακές. Είναι πεντανόστιμο, ειδικά αν βάλουμε και λίγο γιαούρτι. Οι θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 250 ανά τορτίγια. Πάμε να δούμε τη συνταγή...

Βράζουμε στην κατσαρόλα 100 γραμ. ζυγισμένες ωμές φακές για 5-10 λεπτά και κατόπιν τις σουρώνουμε. Στην κατσαρόλα μας βάζουμε 200 γραμ. ντοματάκια αποφλοιωμένα κονσέρβα, λίγο πελτε και 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε σιγά, σιγά λίγο νερό να δημιουργηθεί σαλτσούλα. Προσθέτουμε κρεμμυδάκι, πιπερίτσα μικρή (καυτερή), κύμινο και ελάχιστο αλάτι. Ρίχνουμε και τις φακές και τις αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια προς μικρή φωτιά, με τη σάλτσα, μέχρι να πιουν όλο το νεράκι. Θέλουμε να γίνει ένας χυλός.
Σε περίπου 20-30 λεπτα θα είναι έτοιμο! Καλό θα είναι να το ανακατεύετε και να προσέχετε το νεράκι.
Με το που γίνει το μείγμα μας το βγάζουμε από τη φωτια. Το σύνολο στις θερμίδες είναι 500.

Παίρνουμε μια μικρή τορτίγια (120 θερμίδες) και βάζουμε 100 γραμ. από τις φακιές και 2 κ.γ. γιαούρτι 0%. Η κάθε τορτίγια είναι περίπου 250 θερμίδες. Φυσικά μπορούμε να φυλάξουμε το μείγμα στο ψυγείο και για την επόμενη μέρα.

Φυσική άσκηση

Έκανα 25 λεπτά αερόβια άσκηση για κάψιμο λίπους (βιντεάκι εδώ).

Θερμιδικό ισοζύγιο ημέρας: 1250-1300 θερμίδες.

Επόμενο Ημέρα 12η

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μου και κλείστε ένα ραντεβού στο γραφείο μου, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, κάνω online προσωπικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλών διατροφής. Αν σας ενδιαφέρει προσωπική συνεδρία (εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη ή μηνιαία) επικοινωνήστε μαζί μου ή στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα. ΤΖΕΝΗ ΙΟΡΔΑΝΩΦ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος


15 Σχόλια γράψε το δικό σου

  1. Μπράβο σας που μας βοηθάτε να χάσουμε τα περιτα κιλα,κατά τύχη ανακάλυψα την σελίδα σας την διάβασα κ μου άρεσε.Είμαι 70 ετών έχω ύψος 1.60 κ βάρος 67 κιλα κ επιθυμώ να χάσω 6-7 κιλα Λέτε να τα καταφέρω?

    • Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

      Η παραπάνω διατροφή είναι αποτελεσματική και πιστεύω ότι σας ταιριάζει!

      Αν την ακολουθήσετε φυσικά και θα τα καταφέρετε!!!!

      Θα δείτε αποτελεσματα!

      Φιλικά,
      Τζένη

  2. Καλημέρα!! συγχαρητήρια για η δουλειά σας!! Πραγματικά αξιόλογη!!θα ήθελα να σας ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου....είμαι 43 χρόνων 1.68 και 63 κιλά...θέλω να χάσω 5 κιλά που τα πήρα τα τελευταία χρόνια..περπατάω αρκετά κι κάνω κι λίγο pilates ...Έχω οικογένεια κι δυσκολεύομαι να μαγειρέψω ξεχωριστά...η παραπάνω διατροφή θα με βοηθήσει η καλύτερα να κάνω μια προσπάθεια για μια αυστηρά πρωτεϊνική δίαιτα??σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    • Καλημέρα σας!
      Θα σας συμβούλευα να ακολουθήσετε την παραπάνω διατροφη για 1 μήνα!
      Αν ΔΕΝ χάσετε το βάρος που επιθυμείτε, τότε ίσως να σας προτείνω κάτι διαφορετικό όπως πρωτεινική!

      Φιλικά
      Τζένη

  3. Καλημέρα κ από μένα κ χρόνια πολλά. Βρήκα τυχαία το σάιτ σας κ το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Είμαι 40ετων κ τ τελευταία 2.5 χρόνια κάνω καθιστική δουλειά σε γραφείο ενώ έχω πάρει 5 κιλά που ενώ δεν φαίνονται, δεν μπορώ να χάσω. Είμαι 1.57 κ 53κ. Το θέμα μου με τις δίαιτες είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα γλυκά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φάω οτιδήποτε γλυκό για πρωινό (δημητριακά, μέλι, κτλ) κ δεν ξέρω εκτός από αυγό τι άλλο μπορώ να τρώω (ιδανικά τρώω σάντουιτς, ομελετες, φρυγανιές με ελιές τυρί ηυ αλλαντικό, ντομάτες, πιπεριές κ αβοκάντο, αλλά δεν ξέρω πως ν ατα συνδυάσω για να μην είναι επιβαρυντικά).

  4. Καλησπέρα σας είμαι φοιτήτρια , έχω ύψος 1,73 και είμαι 97 κιλά . Θα ήθελα ιδανικά να φτάσω στα 70-75 κιλά . Έχω προσπαθήσει παρά πολλές δίαιτες και διατροφές αλλά μετά από λίγο τα παρατούσα . Είδα την δίαιτα για χάσιμο κιλών σε 1 μήνα και μου κίνησε το ενδιαφέρον και θα ήθελα να την δοκιμάσω . Μπορώ να αντικαταστήσω την ντομάτα σε κάποιες συνταγές και να χρησιμοποιήσω άλλο λαχανικό όπως πχ πιπεριά ;

    • Καλησπέρα Μαρίνα!
      Φυσικά, μπορείς να αντικαταστήσεις την ντομάτα με οτι λαχανικό θέλεις, όπως πχ πιπεριά!

      Ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

      Αφησε μου σχόλιο τις εντυπώσεις σου από το πρόγραμμα!

      Φιλικά,
      Τζένη

  5. Καλημέρα
    Ανακάλυψα το σάιτ σας τυχαία και μου άρεσε
    Είπα να δοκιμάσω μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες που έχω κάνει .Ειμαι 58 χρονών με 73 κιλά και ύψος 158 .Εχω αρχίσει τη δίαιτα εδώ και δυο μέρες .Μεχρι στιγμής την ακολουθώ χωρίς ατασθαλίες ,είναι κάτι που φοβάμαι ,ακολουθώ σταθερά καθε απόγευμα το περπάτημά μου για μια ώρα .Αυτο που έχω να πω είναι ότι με βοηθάει πολύ η ανάλυση και η προσωπική σας εμπειρία .Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτα που έχετε σημείωση και την δύναμη που μας δίνετε .Θα σας ενημερώσω σε μια εβδομάδα πως τα πήγα
    Ευχαριστώ καλη συνέχεια .

    • Καλημέρα σας!
      Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκατε την διατροφή ενδιαφέρουσα!
      Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας.
      Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

      Φιλικά
      Τζένη

  6. Καλημέρα σας, ανακάλυψα πρόσφατα το σάιτ και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και βοηθητικό!
    Είμαι φοιτήτρια, υψους 1,62 και 62 κιλά, τα οποία έχω αποκτήσει από ακατάστατη διατροφή - τσιμπολόγημα λόγω των πολλών ωρών που βρίσκομαι στο πανεπιστήμιο και από τη δουλειά που κάνω παράλληλα. Επίσης λόγω έλλειψης χρόνου, ασκούμαι από ελάχιστα εως καθόλου. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω δίαιτα γιατί πλέον αισθάνομαι άβολα με αυτά τα κιλά και ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα τη σελίδα σας. Επιθυμώ να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά. Η συγκεκριμένη διατροφή πιστεύετε θα μου κάνει ή να ακολουθήσω την εξπρές πρωτεΐνη για μεγάλη απώλεια βάρους; Τί μου προτείνετε;

    Ευχαριστώ πολύ.

    • Καλημέρα Σοφία!
      Θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις την παραπάνω διατροφή, καθώς έχει και συμβουλές για φυσικη άσκηση, ποικιλία στα γεύματα και πρόγραμμα για 1 μήνα!
      Φυσικά στο site θα βρεις και άλλες πολλές, όπως την εξπρές πρωτεινη που μου ανέφερες. Την εξπρές την προτείνω για ανθρώπους με περισσότερα κιλά (συνήθως άνω των 75-80), και πάλι μετά τους συμβουλεύω να μπουν σε συντήρηση σταδιακά.
      Σε παροτρύνω να δοκιμάσεις την παραπάνω (Διατροφή μαζί: Απώλεια 4 κιλών λίπους σε 1 μήνα!).
      Οτιδήποτε χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου!
      Φιλικά
      Τζένη

  7. Ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια σας. Μέχρι στιγμής και δοκιμάζοντας 2 εβδομάδες ενός προγράμματος διατροφής που έχετε αναρτήσει ξεκόλλησα και νιώθω πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο και τον κόπο σας

  8. Είναι τέλειο αυτό που έχεις κάνει!!!Βοηθάει πολύ να ξεκολλήσουμε το μυαλό μας από τις δίαιτες!!ευχαριστώ πάρα πολύ περιμένω κι άλλα τέτοια άρθρα μου δίνεις έμπνευση να μην τα παρατάω ποτέ!!

    • Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!
      Και εσύ μου δίνεις δύναμη να γράφω και άλλα τέτοια άρθρα!
      Οτιδήποτε χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου!
      Φιλικά
      Τζένη

Το σχόλιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

css.php